Het thema voor deze vrouwencirkel is: Energetische zomer (wilskracht, creatie en hart-openen) 

De zomer is een periode van groei, overvloed, passie, doen, naar buiten gericht, genieten en wilskracht.De kracht van licht is in de zomer het sterkst. Door de lange dagen en de korte nachten kan de natuur volop groeien en bloeien. Een tijd van verhoogde helderheid en energie.

Ook in onze menselijke natuur werkt de kracht van de zomer. Het geeft een piek in kracht en creativiteit. Door jezelf te verbinden met de energie van de zomer kun je groei in jouw leven inzichtelijk maken en stimuleren.

Weet jij wat er in jou wil groeien en bloeien? Luister jij naar je zielsverlangens?  De energie van de zomer en van deze vrouwencirkel kan je helpen om jouw persoonlijke groei te stimuleren, je zielsverlangens duidelijk te krijgen en stappen te zetten om deze waar te maken. We verbinden ons met elkaar, maar ook met universele krachten zoals die van de maan, moeder aarde, van het universum, van gidsen en engelen en meer.

Bij deze vrouwencirkel staat de energie van de zomer centraal.

Door o.a. een geleide meditatie, het maken van een visionboard, het maken van een intuïtieve tekening, het openen van het hart met cacao en het delen van visies/ervaringen/gevoelens zullen er in jou ideeën gaan rijpen, (net als in de zomer) en krijg je dmv creativiteit meer zicht op jouw groeiproces.

Wil je je opgeven voor deze (of meerdere) vrouwencirkel(s)? Stuur mij dan een mail, dm of whatsapp bericht. 

Met liefde, Nancy