Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een kaartlegging wist niet wat ik kon verwachten, dacht dat het voor mij misschien te zweverig was omdat ik zelf vooral van aardse spiritualiteit ben. Maar door mijn nieuwsgierigheid en intuïtie me te laten sturen, heb ik toch de kaartlegging laten doen. Dit was een super leuke en bijzondere ervaring, helemaal niet vaag of zweverig. Er kwamen prachtige boodschappen op tafel en gaf me mooie inzichten. Ik heb daarna het kaartleggen me eigen gemaakt en kan dit nu ook voor jou doen.

Door middel van jouw energie en intuïtie leggen we de kaarten. Door de kaarten, die woorden en beelden aan jouw onderbewuste geven, en mijn hoogsensitiviteit die jouw energie aanvoelt, komen er mooie inzichten naar boven. Er worden dingen voor je bevestigd, krijg je sturing als je ergens mee vastloopt en zorgen voor een fijne, positieve boost. 

 

Hoe gaat een kaartlegging in z’n werk

Ik gebruik meerdere soorten kaartendecks. Bij grote leggingen gebruik ik de LeNormand kaarten en verschillende orakel kaartendecks. Bij een kleine legging kies je zelf welk orakel kaartendeck ik gebruik. Deze kies je op intuïtie. Samen leggen we dan de kaarten waarna ik op basis van de teksten en beelden op de kaarten, jouw vragen en mijn gevoel de kaarten voor jou zal lezen.

De kaarten brengen het onderbewuste naar boven en we onderzoeken samen wat de kaarten jou willen vertellen. De kaarten bevestigen gevoelens, gedachten en omstandigheden. Kaartleggingen zijn een mooi middel om in contact te komen met je onderbewuste, inzichten te krijgen, boodschappen te ontvangen en patronen te ontdekken. Elke kaartlegging is weer anders, elke keer uniek.

Door middel van jouw energie en intuïtie leggen we de kaarten. Door de kaarten, die woorden en beelden aan jouw onderbewuste geven en mijn hoogsensitiviteit die jouw energie aanvoelt, komen er mooie inzichten naar boven. Er worden dingen voor je bevestigd, krijg je sturing als je ergens mee vastloopt en zorgen voor een fijne, positieve boost. 

Mijn doel achter kaartleggingen is om jou dichter bij je zielspad te brengen. Ik ga altijd uit van het positieve in een kaartlegging. Negatieve voorspellingen of inzichten over bijv. ziekte of dergelijke zal ik dus nooit geven.

 

Welke leggingen zijn er?

1. De grand tableau

De grootste is de grand tableau legging. Tijdens deze legging bekijken we alle levensgebieden. Natuurlijk kijken we naar verleden, heden en toekomst en de energieën die daar bij horen. Maar ook naar doorkruisende patronen en jouw zielspad kunnen wellicht aan bod komen. Voor deze legging gebruik ik het gehele LeNormand kaartendeck. Alle 36 kaarten worden uitgelegd en ik kijk naar hoe de kaarten zich tot elkaar en tot jouw vragen verhouden. Daarnaast ontvang je andere boodschappen van een orakel kaartendeck.

Deze legging is live of via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 45/60 minuten. 

Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt. 

 

2. Het Keltische kruis.

Op gevoel kies jij 10 kaarten van het LeNormand kaartendeck. Deze worden gelegd in de vorm van het Keltische kruis en we focussen vervolgens op de 10 specifieke vragen die bij deze legging horen. Deze kaartlegging is geschikt als maandlegging. Je krijgt inzichten in waar je nu staat, wat je wellicht in de weg zit of juist verder kan brengen en een voorspelling op korte termijn. Daarnaast ontvang je andere boodschappen van een orakel kaartendeck.

Deze legging is altijd via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 30 minuten.

Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt.

 

3. De zwaard legging

Op gevoel kies jij 7 kaarten van het LeNormand kaartendeck. Deze worden gelegd in de vorm van het zwaard en we focussen vervolgens op de 1 specifiek onderwerp/vraag waar jij meer inzichten in kunt gebruiken. De Zwaard legging wordt ook wel eens de levensgebied legging genoemd, omdat het over 1 thema gaat. We bespreken je vraag kort vooraf en kijken dan samen hoe deze kaarten zich verhouden 

Deze legging is altijd via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 15/20 minuten.

Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt.

 

4. De week legging

Deze legging is de kleinste legging. Hiervoor gebruiken we 3 kaarten van een orakel kaartendeck. Jij kiest welk deck ik gebruik en ik leg 3 kaarten. Deze drie kaarten geven je inzicht in welke thema’s, vragen of   er belangrijk zullen zijn voor jou in de aankomende week. Door hier voorafgaand aan de week al bewust van te zijn, kun je goed en positief anticiperen op bepaalde situaties die je deze week zult tegen komen.

Deze legging is via whatsapp. Je ontvangt een foto van de drie kaarten die zijn gelegd, met daarbij een spraakbericht (of getypt, wanneer dit jouw voorkeur heeft) met een korte uitleg van de kaarten.

Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt.

Afspraak maken?

Wil jij graag een persoonlijke kaartlegging? Dan kun je me mailen, via whatsapp een berichtje sturen of op instagram via een DM.