Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met een kaartlegging wist niet wat ik kon verwachten, dacht dat het voor mij misschien te zweverig was omdat ik zelf vooral van aardse spiritualiteit ben. Maar door mijn nieuwsgierigheid en intuïtie me te laten sturen, heb ik toch de kaartlegging laten doen. Dit was een super leuke en bijzondere ervaring, helemaal niet vaag of zweverig. Er kwamen prachtige boodschappen op tafel en gaf me mooie inzichten. Ik heb daarna het kaartleggen me eigen gemaakt en kan dit nu ook voor jou doen.

 

Hoe gaat een kaartlegging in z’n werk

Ik gebruik meerdere soorten kaartendecks. Bij grote leggingen gebruik ik de LeNormand kaarten en verschillende orakeldecks, engelenkaarten en universumkaarten. (Ik gebruik geen tarot kaarten)  

Bij een kleine legging kies je zelf welk kaartendeck je aanspreekt en deze gaan we dan gebruiken. Je kiest een deck op intuïtie. Samen leggen we de kaarten waarna ik op basis van de teksten en beelden op de kaarten, jouw vragen en mijn gevoel de kaarten voor jou zal lezen.

De kaarten brengen het onderbewuste naar boven en we onderzoeken samen wat de kaarten jou willen vertellen. De kaarten bevestigen gevoelens, gedachten en omstandigheden. Of zorgen juist voor nieuwe inzichten. Kaartleggingen zijn een mooi middel om in contact te komen met je onderbewuste, inzichten te krijgen, boodschappen te ontvangen en patronen te ontdekken. Elke kaartlegging is weer anders, elke keer uniek. Door middel van jouw intuïtie en energie leggen we de kaarten. Door de kaarten die woorden en beelden aan jouw onderbewuste geven en mijn hoogsensitiviteit die jouw energie aanvoelt, komen er mooie inzichten naar boven.

Er worden dingen voor je bevestigd, je krijgt sturing als je ergens mee vastloopt en het zorgt voor een fijne, positieve boost.  Mijn doel achter kaartleggingen is om jou dichter bij je zielspad te brengen. Ik ga altijd uit van het positieve in een kaartlegging. Negatieve inzichten of voorspellingen over ziekte of dergelijke zal ik nooit geven. Het is de bedoeling dat de kaartlegging je in een positieve richting en mindset brengt. Ik verzorg verschillende leggingen, die ik hierna zal beschrijven.

 

Welke leggingen zijn er?

1. De grand tableau

De grootste legging is de grand tableau legging. Tijdens deze legging bekijken we alle levensgebieden. Natuurlijk kijken we ook naar verleden, heden en toekomst en de energieën die daar bij horen. Maar ook naar doorkruisende patronen en jouw zielspad kunnen wellicht aan bod komen.  Voor deze legging gebruik ik het gehele LeNormand kaartendeck. Alle 36 kaarten worden gelegd en ik kijk hoe de kaarten zich tot elkaar en tot jouw vragen verhouden. Daarna ontvang je andere boodschappen van een orakel kaartendeck.

De legging is live of via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 45/60 minuten. Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt om die te stellen

2. Een jaar legging.

Op gevoel kies jij 13 kaarten uit het LeNormand kaartendeck of een ander kaartendeck dat geschikt is voor deze legging. Een jaarlezing vertelt je iets over het komende jaar. Dit kan natuurlijk op elk moment van het jaar, maar is het mooiste vlak voor/na je verjaardag of bij de start van een nieuw seizoen. Elke kaart staat voor de focus van die maand en de laatste kaart voor het gehele komende jaar.

De legging is live of via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 30/40 minuten. Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt om die te stellen

3. Een hoefijzer legging

Op gevoel kies jij 7 kaarten van het LeNormand deck of een ander kaartendeck dat geschikt is voor deze legging. Deze worden gesloten in de vorm van een hoefijzer gelegd en één voor één omgedraaid.

De legging is bedoeld voor 1 open vraag waar je een uitgebreid antwoord op wilt hebben. Waarom komt deze relatie niet van de grond? Kan ik mijn eigen bedrijf beginnen? Ga ik in het buitenland wonen? Een hoefijzer legging is dus een levensgebied legging. We focussen op één specifiek onderwerp of vraag waar jij meer inzichten in kunt gebruiken of nieuwsgierig naar bent.

We bespreken vooraf kort je vraag en kijken dan samen hoe deze kaarten zich daartoe verhouden. De zeven kaarten staan allemaal specifiek voor 1 onderdeel uit jouw vraag.

De legging is live of via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 30/40 minuten. Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt om die te stellen.

4. Een Triade legging

Op gevoel kies jij 3 kaarten uit het LeNormand kaartendeck of een ander kaartendeck dat geschikt is voor deze legging. Deze 3 kaarten worden gesloten naast elkaar gelegd en één voor één omgedraaid. Bij deze legging worden vooraf de intenties vastgelegd voor de kaarten. Hierbij kun je denken aan: -verleden/heden/toekomst – mind/body/spirit – morgen/volgende maand/volgend jaar  maar ook een triade legging over de liefde bijv. jouw gevoel/zijn of haar gevoel/de effecten op de relatie. Zo zijn er nog andere triade-vragen mogelijk, die ik je allemaal kan voorleggen op het moment dat je deze legging kiest.

De legging is live of via skype/beeldbellen en duurt ongeveer 20/30 minuten. Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt om die te stellen.  

5. Een week legging

Deze legging is de kleinste legging. Je krijgt op een snelle en makkelijke manier inzichten over de komende week. Hiervoor gebruiken we 3 kaarten van een van mijn kaartendecks. Jij kiest op intuïtie welk deck ik gebruik en ik leg voor jou de kaarten. Deze kaarten geven je inzicht in welke thema’s, inzichten of vragen belangrijk zullen zijn voor jou deze week. Door hier vooraf al bewust van te zijn kun je goed en positief anticiperen op bepaalde situaties die je de aankomende week tegen zult komen.

Deze legging is via whatsapp. Je ontvangt een foto van de 3 kaarten die zijn gelegd met daarbij een spraakbericht (of getypt als dit jouw voorkeur heeft) met een korte uitleg over de betekenis van de kaarten. Achteraf is er altijd ruimte als je nog vragen hebt om die te stellen.  

Afspraak maken?

Wil jij graag een persoonlijke kaartlegging? Dan kun je me mailen, via whatsapp een berichtje sturen of op instagram via een DM.