Buro kosmos organiseert verschillende events, ceremonies en cirkels.

Wanneer je op de button van het event drukt, kom je bij meer informatie over de inhoud daarvan. Druk je op 

Vrouwenweekend -Maak contact met jouw vrouwelijke bron-

Vrouwenweekend

Vrouwenweekend: een prachtig ontwaken van onze vrouwelijke energie.

Wil je je meer vrouw voelen, je mooi voelen, je levend voelen? Voel jij je niet altijd zelfverzekerd en intiem met jezelf en je lichaam? Ben je niet altijd in contact met jouw vrouwelijke delen? Wil jij ervaren wat het betekent om jezelf met liefde te zien en aan te raken? Dat je ontspant, in verbinding bent met jezelf, met je vrouwelijkheid en met alles wat er op dat moment is? Wil jij leren om te connecten met je vrouwelijke energie, deze te omarmen en bewust in te zetten?

Dan is dit vrouwenweekend perfect voor jou!

Vrouwelijke energie.

Binnenin elke vrouw bevindt zich een eeuwenoude bron van kracht; haar vrouwelijke energie, haar innerlijke creatiekracht.

Deze vrouwelijke energie stuurt ons naar creativiteit, plezier, het gevoel van geluk en betekenisvollere levenservaringen. Veel vrouwen zijn echter los geraakt van deze bron, opgeslurpt door de sleur van het dagelijks leven. We leven in een maatschappij waarin er veel van ons gevraagd wordt. We moeten plannen, doelen behalen, multitasken en presteren. Te lang en te veel in deze mannelijke energie zitten put ons vrouwenlichaam op den duur uit. 

Veel vrouwen zijn hierdoor niet (meer) in balans. Als de mannelijke energie te veel de nadruk in ons krijgt, dan kan dat soms zorgen voor stress, vermoeidheid, pijn, hormonale klachten, lustvermindering, relatieproblemen of een burn out.

Alles in ons vraagt om een samenwerking tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Beide energieën zijn nodig voor alles wat we doen, voelen, ervaren en creëren. En daarom is het zo belangrijk dat deze twee energieën in ieder mens in evenwicht naast elkaar bestaan. Daarom gaan we tijdens dit vrouwenweekend bewust op zoek naar onze vrouwelijke energiebron.

Wat gaan we doen?

Ben je er klaar voor om je vrouwelijkheid en sensualiteit tot bloei te laten komen? In een integere, intieme, veilige en speelse sfeer krijg je tijdens dit vrouwenweekend de ruimte jezelf te ontmoeten, je mannelijke energie te matigen en verzachten en je vrouwelijkheid te laten ontvouwen in aanwezigheid van andere vrouwen.

De focus ligt op het wakker maken en het leren hanteren en integreren van jouw vrouwelijke energie.

We activeren je vrouwelijke energie door uit je hoofd en naar je hart, je baarmoeder en je yoni te gaan. (Ook als
je geen baarmoeder meer hebt draag je hiervan nog steeds een energetische afdruk met je mee.)

Hoe doen we dit?

We zullen onze vrouwelijkheid ervaren door in contact te komen met ons lichaam, onze zintuigen in te zetten en
ons hart te openen. Dit doen we door samen een sacred space te creëren, door te verbinden met jezelf en elkaar.
Zo scheppen we een helende energie, een ruimte waar je veilig kunt zijn. De sacred space is gebouwd op liefde, vertrouwen en oordeelloosheid. Dmv muziek, meditaties, sharing en diverse rituelen en oefeningen leren we van elkaar maar vooral van onszelf.

Dit vrouwenweekend biedt je de gelegenheid om je volledig kwetsbaar op te stellen. Om op jezelf en anderen te reflecteren en daarvan te leren, te helen en te groeien.

Daarom zijn dit weekend belangrijke aandachtspunten; het met liefde behandelen van ons lichaam, contact maken met onze hogere zelf, het vrijmaken van onze vrouwelijke energie en het ontdekken van nieuwe aspecten van ons vrouwelijke wezen.

Hierdoor kun je meer gaan genieten van je vrouwelijkheid maar ook van intimiteit. Je leert ook hoe je de vrouwelijke energie (in je bekken) kunt stimuleren en opladen. Hierdoor word je je meer bewust van de vrouwelijke energie die in jou zit, leer je deze te herkennen en met liefde in te zetten. Daardoor neemt je zelfvertrouwen toe en voel je je comfortabeler in je lijf en met je
vrouwelijkheid.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit
vrouwenweekend? Stuur me dan een email naar Nancy@burokosmos.nl of een DM via instagram: Buro Kosmos

Zodra er meer bekend is over datum, locatie etc. ontvang je bericht met alle informatie.

Met liefde,
Nancy

Selfcare retraite dag

inhoud volgt snel

Cacao ceremonie & Cacao Bliss

Cacao cermonie

Tijdens een cacao ceremonie wordt er pure/rauwe cacao gedronken die je in contact met je hart brengt. Pure/rauwe cacao is een hartopener. Cacao is een zachte vrouwelijke energie die op een hele subtiele liefdevolle en rustige manier je in staat stelt waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt.

Tijdens de cacao ceremonie drinken we samen in een veilige omgeving cacao. Ik begeleid je in het verbinden met je hart en zal je ondersteunen in het proces om je hart te openen. Tijdens een ceremonie kun je diepe gevoelens als liefde, geluk, dankbaarheid en compassie ervaren. Ook kan het zijn dat er emoties gaan stromen, waardoor er ruimte en rust in jezelf ontstaat. Rauwe cacao heeft op iedereen en op elk moment weer een ander effect. 

Rauwe cacao zorgt door de vrouwelijke energie ook voor dat je je makkelijker kunt openstellen voor creatieve ideeën en inspiratie. Het geeft je inzichten in bepaalde processen en je mag voelen welke richting je aan jouw leven mag geven.

Door middel van muziek, meditatie, matra's, lichaamswerk/ademhalingsoefeningen en orakelkaarten zal dit proces tijdens de ceremonie ondersteund worden. 

Cacao Bliss

Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke en/of astrale reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Het helpt je om je hart te openen en het portaal naar je ziel. Het verruimt je bewustzijn. Door je bewustzijn te vergroten ervaar je meer van wie je in eccentie bent. Het helpt je om vanuit een ander perspectief naar je leven en je problemen te kijken waardoor je meer acceptatie en vrede kan vinden.
 
Er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen hersencellen wat ervoor zorgt dat je herinneringen die in je onderbewuste zitten, bewust worden gemaakt. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. 
 
De 3-5 uur durende cacao bliss ceremonies zijn een krachtige manier om dieper in jezelf te duiken, astrale reizen te maken en (grote) spirituele groei te ervaren. 
In een veilige omgeving begeleiden we jou op een zachte en liefdevolle manier in jouw innerlijke reis.
 
We verzorgen zowel 1op1 cacao bliss ceremonies, als koppel ceremonies en groep sceremonies

Vrouwencirkels

De vrouwencirkel is een bijzondere, maandelijkse samenkomst om in verbinding te komen met andere vrouwen en je eigen vrouwelijkheid. Maar ook om ervaringen te delen zonder oordeel of advies. Het is een moment om met een kleine groep samen te komen rond vrouwelijke thema’s en de flow van vrouwelijke energie te ervaren.

We verbinden ons met elkaar, maar ook met universele krachten zoals die van de maan, moeder aarde, van het universum, van gidsen en engelen en meer.

Ongeveer eens per maan(d) zal er een ander thema zijn om persoonlijk en spiritueel te groeien. thema’s zoals: de maancyclus, vrouwelijke energie, angst, twijfel, moeder/dochter-relatie, menstruatiecyclus, je levensweg, energetische seizoenen, innerlijk kind enz kunnen aan bod komen.

We zullen intenties zetten voor de nieuwe maand maar ook terugkijken op de weken er voor. Waar sta ik in het leven, wat zijn mijn wensen, wat wil ik bereiken en wat ga ik doen om deze uit te laten komen. Doel is om persoonlijk te groeien, te ervaren, los te laten en in verbinding te zijn met jezelf en de vrouwen in de cirkel. Ondersteund door meditaties, muziek, orakelkaarten en natuurlijk door onze gidsen.

Deze vrouwencirkel is voor vrouwen die zich open willen stellen voor hun eigen kwetsbaarheid en die van de ander. Juist omdat we ergens van binnen voelen dat in die kwetsbaarheid onze kracht als vrouw ligt. In de vrouwencirkel is er alle ruimte om even uit de drukte van alledag te stappen en terug te komen bij jou als vrouw-zijn. Om naar binnen te keren en op te laden. Om te groeien door bijvoorbeeld verdriet, onzekerheid en angst te delen, maar ook te voelen wat het is om in je vrouwelijke kracht te gaan staan.

 

Wil je ook bij de vrouwencirkels zijn? Je kunt je per keer opgeven. 

 De data en thema's van de volgende vrouwencirkels staan bij de agenda op deze website. Geef je op via mail: nancy@burokosmos.nl of whatsapp: 0683507490

Cursus Kaartleggen volgens de Lenormand methode

Omdat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is, leer ik je graag de technieken van het kaartleggen op basis van de Lenormand kaarten.

Een kaartlegging met deze kaarten vragen om een andere benadering dan bij het bekendere deck van Tarot. De tarotkaarten werken vooral als een spiegel terwijl de Lenormand kaarten sneller een gedetailleerd inzicht kunnen geven in een bepaalde situaties en met welke thema's je aan de slag mag.

Ik bied 2 soorten cursussen aan; een basiscursus en een volledige cursus.

Bij de basiscursus Lenormand kaartleggingen leer ik je in een halve dag de basis van het Lenormand kaartendeck en twee van de meestgebruikte legpatronen. Je leert de betekenissen van alle kaarten individueel en in relatie tot elkaar. Na de cursus krijg je een werkboek en een starterspakket mee mee om direct thuis zelf met de kaarten aan de slag te kunnen.

Bij de volledige cursus Lenormand kaartleggingen duik je volledig in het Lenormanddeck en leer je in 2 hele dagen de ins en outs van deze kaarten.

Wat komt er o.a. aan bod? De geschiedenis van Mlle Lenormand, de betekenis van de kaarten, de betekenis van de kaarten in combinatie met de Persoonskaart(en), betekenissen van combinaties leren aanvoelen, verschillende leggingen van Lenormand, de grote legging (grand tableau) om een compleet overzicht over het heden/verleden/toekomst te krijgen.

Ook krijg je informatie over het verschil in leggingen voor jezelf en leggingen voor aan ander te verzorgen. Ik vertel je waar je op moet letten, wat er veel en wat er minder aandacht mag krijgen.

Na de cursus krijg je een werkboek en een starterspakket mee mee om direct thuis zelf met de kaarten aan de slag te kunnen.