Lieve jij, ik zal me even voorstellen;
Ik ben Nancy, 43 jaar en eigenaar van Buro Kosmos.

Ik ben m'n praktijk gestart uit de wens en wil om mensen te ondersteunen en helpen in de zoektocht naar wie ze zijn. Vanuit m'n onderwijsachtergrond in eerste instantie voor kinderen en jongeren. Mijn passie voor dit zielswerk waarin het erom gaat wie de mens in essentie is, is steeds groter geworden en besloot me niet alleen op kinderen te richten, maar ook op volwassenen. Mijn praktijk is voor iedereen.

Als geen ander weet ik -omdat ik trotse moeder ben van twee geweldige dochters van 16 en 18 jaar- dat het in het leven, ondanks alle aandacht, liefde en energie niet altijd vanzelfsprekend of soepel gaat. Omdat mijn beide kinderen hsp, HB en nieuwetijdskinderen zijn, zijn er veel uitdagingen geweest voor hun om zich staande te houden op school en de maatschappij.

Maar ook bij mezelf zijn er vroeger behoorlijk wat vragen, struggles en uitdagingen geweest. Niet alleen door m’n hoogsensitiviteit en HB maar ook gewoon door de maatschappij, die vaak niet lijkt ingericht voor mij.


Sinds de geboorte van mijn oudste dochter in 2005 is mijn interesse voor holisme, antroposofie en spiritualiteit gegroeid en is inmiddels een levenswijze geworden die onlosmakelijk met mij als mens, en daardoor ook als coach, verbonden is. Toen ik Buro  Kosmos startte was het dus heel vanzelfsprekend dat dit ook de visie is die ik uit wil dragen in mijn praktijk.


Voordat ik Buro Kosmos begon ben ik altijd werkzaam geweest in het (basis en voortgezet) onderwijs. En nog steeds werk ik deels als coach op een VO school.  Als juf, maar vooral als mens, heb ik altijd de drang gevoeld om de kinderen en ouders die extra aandacht nodig hadden (niet met rekenen en taal, maar juist op emotioneel en energetisch gebied) nóg meer aandacht te willen geven. Daarom besloot ik de opleiding tot intern begeleider te gaan doen, waarna de opleidingen speltherapie, coaching en Reiki snel volgden.

Gaandeweg merkte ik dat ik de "traditionele" vormen van ondersteuning steeds meer losliet omdat deze vaak gevormd waren vanuit een 3D wereld perspectief. Ik ben me steeds meer gaan focussen op wat mijn intuïtie en mijn gidsen mij wilden vertellen. Na het ontdekken van mijn zielsmissie ben ik mijn droom gaan volgen en is Buro Kosmos ontstaan; Een energetische praktijk waar ik vanuit mijn hart werk. 

 

Verder kan ik je nog wat kleine dingen over mezelf vertellen... zoals dat ik hou van fotograferen, muziek en dansen, oude meubeltjes opknappen, de natuur & dieren, lekker (Aziatisch) eten, meditatie, koffie op een terrasje, wandelen met m’n hond, tekenen & schilderen en mooie oude LP’s verzamelen.

Met liefde, Nancy 

p.s. Ben je nieuwsgierig naar welke opleidingsachtergrond ik heb, dan kun je op de link hiernaast klikken.