Coaching

Alles is energie. Alles is een geheel en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen, dieren, spullen en de natuur. Oftewel het hele universum. Ook in jouw eigen systeem is alles met elkaar verbonden. Alles heeft invloed op elkaar. Je kunt het één niet los zien van het ander.

Ieder mens is uniek, heeft een andere hulpvraag en daarmee een andere werkvorm nodig. Samen kijken we wat er voor jou nodig is en goed voelt. De coaching is laagdrempelig, vertrouwd, veilig, helend en op basis van gelijkwaardigheid. 

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Als holistisch/antroposofisch coach help ik jou om contact te maken met je onderbewuste, je intuïtie en innerlijke wijsheid. We gaan samen op zoek naar je worsteling of blokkade en kijken daarna naar welke stappen nodig zijn om te verkrijgen van wat jij diep van binnen wilt. Ik combineer hiermee het aardse met het spirituele. Bij de coachingsessies bekijken we samen wat er mogelijk is en waar jij je goed bij voelt. Je bent uniek. Er is niemand precies zoals jij. Ik kijk ik naar jou als individu. Iedereen heeft dan ook een geheel eigen begeleiding nodig. Ik werk daarom ook niet met een plan van aanpak wat je op iedereen kunt toepassen. 

Voed jij jezelf op de juiste manier? Met helpende gedachten? Gezonde voeding? Beweeg jij voldoende en voor jou op een fijne manier? Voel jij je verbonden met alles om je heen? Hoe verwerk je prikkels? Hoe kijk jij naar een lichamelijke klacht als stress of slecht slapen? Mogen jouw emoties er zijn? Doe jij wat je echt leuk vindt? Ken jij jouw grenzen en neem jij deze serieus? Maak jij bewust contact met je lichaam? Maak je contact met je intuïtie? 

Vind jezelf weer terug en maak weer contact met jezelf.