Contact en tarieven

 

Tarieven 1 op 1 sessies:

De tarieven van 1 op 1 sessies zijn op basis van de duur. Dit verschilt per soort sessie, hieronder wordt de duur van de verschillende sessie uitgelegd. Heb je behoefte aan iets anders dan hieronder is genoemd of wil je sessies met elkaar combineren, kun je dit altijd aangeven en kijken we wat er mogelijk is.

(De duur van de sessies zijn gebaseerd op volwassenen. Kinderen houden het soms makkelijk een uur vol, maar soms is 20 minuten al meer dan genoeg. Voor kinderen geldt daarom een aangepast tarief wanneer de sessie minder dan een uur duurt)

vastgelegd/gepland t/m 30 juni 2024

1uur    90,-

1,5 uur  120,-

2 uur  150,-

2,5 uur  175,-

3 uur  200,-

3.5 uur  225,-

4 uur 250,-

na 1 juli 2024

1uur    90,-

1,5 uur  130,-

2 uur  160,-

2,5 uur  190,-

3 uur  220,-

3.5 uur  250,-

4 uur  280,-

Er kan contant, via factuur of (eventueel) via tikkie voldaan worden.

 

Coaching volwassenen

De meeste mensen kiezen voor coaching sessies van 1,5 uur. Maar korter (vanaf 1 uur) of langer (tot 3 uur) is altijd mogelijk. 

Open sessie

In deze sessie geven we de ruimte aan alles wat er op dat moment mag gebeuren voor jou. Wat jij nodig hebt op dit moment. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie van coaching zijn, maar ook een healing of reiki of een astrale reis. Jouw gidsen zullen jou en mij hier in begeleiden. Deze sessies duren tussen de 2 tot 4 uur en bevatten een combinatie van sessies en mogelijkheden. (Geef s.v.p. van te voren aan als je een tijdslimiet of financieel limiet hebt voor zo'n sessie) 

Ascentie en spirituele begeleiding

De duur van deze sessies gaan (vooraf) geheel in overleg, en lijken daarin veel op de open sessies.

Begeleide reizen    (regressie/ oorsprong en missie reis /akasha)

Deze sessies duren rond de 3 uur incl. voor- en nabespreking

Healing (multi dimentionaal) en readings. 

Deze sessies duren ca. 1 uur 

Geleide meditatie

Een geleide meditatie sessie duurt ongeveer 1 uur.

Reiki behandeling

Een reikibehandeling duurt ongeveer 1 uur. Deze behandeling is uit te breiden met een aansluitende reading of coachingssessie

Kaartlegging   (met ondersteunende coachingssessie)

Deze sessies duren ongeveer tussen 1 en 2 uur maar zijn qua duur soms moeilijk te voorspellen. In deze sessie geven we de ruimte aan alles wat er op dat moment mag gebeuren voor jou. Wat jij nodig hebt op dit moment. Jouw gidsen en de kaarten zullen jou en mij hier in begeleiden. 

Korte cursus LeNormand kaartleggingen

Leer in een halve dag de basis van het Lenormand kaartendeck en legpatronen. €220,- (Zie voor inhoud de pagina cirkels/events/cursussen)

Volledige cursus LeNormand kaartleggingen. 

Duik volledig in het Lenormanddeck en leer in 2 dagen de ins en outs van deze methode. €499,-  (Zie voor inhoud de pagina cirkels/events/cursussen)

 

Tarieven Groeps-sessies en ceremonies:

Vrouwencirkels

Een vrouwencirkel vindt ongeveer 1x per maan(d) plaats op een vrijdagavond (zie agenda). Deze duren ongeveer 3 uur, startend om 19.00. Om mee te doen is de investering €35,- p.p. per cirkel. Je kunt je opgeven per keer, je bent dus niet verplicht elke cirkel mee te doen. 

Cacao ceremonie, hart openend

Deze cacao ceremonies zijn ongeveer 1x per maand (zie agenda) en vinden meestal plaats op donderdagochtend of vrijdagochtend, maar een andere dag is in overleg ook mogelijk, bij samenstellen van een eigen groep. De ceremonie duurt 3 uur en om mee te doen met een hart openende cacao ceremonie is de investering €55,- p.p. (voor een 1-op-1 cacao ceremonie geldt het tarief zoals de andere 1-op-1 sessies.) 

Cacao bliss ceremonie, een diepe reis naar binnen.

Deze cacao bliss ceremonies zijn ongeveer 1x per maand (zie agenda) en vinden altijd plaats op zondag (tenzij je 1-op1, partner of zelf samengestelde groep ceremonie wilt, dan zal de datum en eventueel locatie in overleg zijn) 

De dag begint om 13.00 en we sluiten af om 20.30. De investering voor deze cacao bliss groeps ceremonie is €250,- p.p. incl eten/drinken na de innerlijke reis, voor en nagesprek.

Tarieven kindercoaching trajecten en speltherapie trajecten.

  Het kennismakingsgesprek voor een coachingstraject met kinderen is altijd gratis en vrijblijvend. Kindercoaching is voor kinderen tussen de 4 en de 16 jaar, vanaf 16 valt het bij Buro Kosmos onder de gewone coaching die ik aanbied.

  Omdat niet iedereen hetzelfde is en ieder kind een andere hulpvraag heeft, werk ik met verschillende pakketten. Je kunt zo vooraf bedenken welk pakket het beste bij je past. Dit staat los van de tarieven van alle andere soorten sessies.  Natuurlijk is het altijd mogelijk om -wanneer dit nodig is- het pakket tussentijds aan te vullen. 

   

  Pakketten voor kindercoaching trajecten en/of speltherapie:

  pakket basis; 
  -Kennismakingsgesprek (60-90 min)
  -Vier sessies van 90 min.
  -Materiaal waarmee eventueel thuis   gewerkt/ geoefend kan worden
  -Ouder updates via mail of whatsapp.
  -Evaluatiegesprek (60-90 min)
  Prijs: € 450,-

  pakket plus;

  -Kennismakingsgesprek (60-90 min)
  -Acht sessies van 90 min.
  -Materiaal waarmee eventueel thuis   gewerkt/ geoefend kan worden
  -Ouder updates via mail of whatsapp.
  -Evaluatiegesprek (60-90 min)
  Prijs: € 700

  pakket compleet:

  -Kennismakingsgesprek (60-90 min)
  -Twaalf sessies van 90 min.
  -Materiaal waarmee eventueel thuis   gewerkt/ geoefend kan worden
  -Ouder updates via mail of whatsapp.
  -Evaluatiegesprek (60-90 min)

  Prijs: € 950

  Neem contact met mij op door dit formulier in te vullen en mail/bel ik je daarna zsm terug.