Kennis delen is vermenigvuldigen! Daarom verzorg ik diverse workshops en cursussen. Sommige 1-op-1, anderen in groepen. Er is ook de mogelijkheid om zelf een groep samen te stellen om samen met bijvoorbeeld vriendinnen of collega's de workshop te volgen.

Wanneer je op de button van de workshop drukt, kom je bij meer informatie over de inhoud daarvan. 

Wil je een van deze workshops of cursussen volgen? Stuur me dan een email of whatsapp bericht 

Kaartleggen volgens de Lenormand methode

Kaartleggen Lenormand

Omdat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is, leer ik je graag de technieken van het kaartleggen op basis van de Lenormand kaarten.

Een kaartlegging met deze kaarten vragen om een andere benadering dan bij het bekendere deck van Tarot. De tarotkaarten werken vooral als een spiegel terwijl de Lenormand kaarten sneller een gedetailleerd inzicht kunnen geven in een bepaalde situaties en met welke thema's je aan de slag mag.

Ik bied 2 soorten cursussen aan; een basiscursus en een volledige cursus.

Bij de basiscursus Lenormand kaartleggingen leer ik je in een halve dag de basis van het Lenormand kaartendeck en twee van de meestgebruikte legpatronen. Je leert de betekenissen van alle kaarten individueel en relatie tot elkaar.

Na de cursus krijg je een werkboek en een starterspakket mee om direct thuis zelf met de kaarten aan de slag te kunnen.

Bij de volledige cursus Lenormand kaartleggingen duik je volledig in het Lenormanddeck en leer je in 2 hele dagen de ins en outs van deze kaarten.

Wat komt er o.a. aan bod? De geschiedenis van Mlle Lenormand, de betekenis van de kaarten, de betekenis van de kaarten in combinatie met de Persoonskaart(en), betekenissen van combinaties leren aanvoelen, verschillende leggingen van Lenormand, de grote legging (grand tableau) om een compleet overzicht over het heden/verleden/toekomst te krijgen.

Ook krijg je informatie over het verschil in leggingen voor jezelf en leggingen voor aan ander te verzorgen. Ik vertel je waar je op moet letten, wat er veel en wat er minder aandacht mag krijgen.

Na de cursus krijg je een werkboek en een starterspakket mee om direct thuis zelf met de kaarten aan de slag te kunnen.

Altaarbuisjes maken

Altaarbuisje maken

Een altaarbuisje is niet alleen mooi om naar te kijken door de verschillende lagen met kleuren en structuren, het voegt ook echt iets toe aan je altaar.

In een altaarbuisje zitten verschillende kruiden, planten, stenen, zaden enz… elk met eigen unieke eigenschappen en hun eigen kracht.

Een altaarbuisje zet je simpelweg ergens in, op of naast je altaar. Maar kan natuurlijk ook heel goed ergens anders in huis gezet worden, daar waar jij het nodig hebt.

In deze workshop gaan we zelf altaarbuisjes samenstellen. Ik heb de buisjes mee, maar ook heel erg veel verschillende "ingredienten" die in het buisje kunnen. (Deze kunnen verschillen per workshop ivm wisseling van seizoenen.)

Vooraf stemmen we samen af op de energie van de groep en onze gidsen, dmv een korte begeleidde meditatie/afstemming. We drinken een kop rauwe cacoa, zetten we de intenties voor de buisjes en gaan we daarna aan de slag. 

Van alle kruiden, zaden, planten, edelstenen etc die ik meeneem  is er een uitgebreidde beschrijving en ga je zelf invoelen waar jouw buisje mee gevuld mag worden. Ieder maakt 2 buisjes. 

De workshop sluiten we af met het trekken van een orakelkaart om de intentie van jouw buisjes te verstevigen en/of te ondersteunen. 

Spirituele home-party

Spirituele homeparty

Je kent ze vast; de home-party’s met kleding of opbergbakjes.... Ik heb hier mijn eigen variant op ontwikkeld: de spirituele home-party.

Deze middag of avond staat geheel in het teken van spiritualiteit. Samen met je vriendinnen geef je zelf voor een deel invulling aan de onderwerpen van de home-party. Je kunt vooraf kiezen uit verschillende onderwerpen die aan bod kunnen komen en geef je als gastvrouw aan waar behoefte naar is.

Over die onderwerpen geef ik dan uitleg en bij sommige onderwerpen gaan we ook zelf aan de slag (denk aan onderwerpen als bijv. pendelen of intuitief tekenen)

Daarbij is er alle ruimte om vragen te stellen of, wanneer gewenst, kunnen we natuurlijk ook altijd afwijken van de oorspronkelijke planning als de groep behoefte heeft aan iets anders op dat moment.

Verder verzorg ik voor iedereen een mini-kaartreading, rauwe cacoa, lees en teken ik jullie aura en zullen er leuke spirituele producten zijn die je met korting kunt aanschaffen.
Ieder krijgt bij weggaan een goody-bag mee.

Wil je graag een spirituele home-party geven, stuur me dan een email of whatsapp bericht.

Workshop pendelen

Workshop Pendelen.

In deze workshop leer je alles over pendelen.

Wat is pendelen? Waar komt het vandaan? Hoe wordt het gebruikt? Hoe kies ik een pendel? Welke vragen stel ik? Hoe verzorg ik mijn pendel? etc... 

Deze workshop kan 1-op-1, of (op een zelfgekozen locatie) in groepsverband. Natuurlijk gaan we gelijk aan de slag en krijg je (allemaal een eigen) pendelbox met daarin alles om gelijk aan de slag te kunnen.