Bij Buro kosmos zijn er verschillende soorten sessies mogelijk. 

Wanneer je op de button van de sessies drukt, kom je bij meer informatie over de inhoud van de sessies. 

Quantum regressie, missie & oorsprong (akasha) reizen

Quantum regressie en missie & oorsprong (akasha) reizen

Bij Buro Kosmos kun je terecht voor Quantum Regressie en missie & oorsprong (akasha) reizen.
Dit is andere benadering van regressie therapie. Een benadering vanuit de holistische denkwijze dat alles met elkaar verbonden is. Daarom combineer ik deze.

Regressie­ therapie is een van de modernste vormen van psycho­therapie die zonder hypnose toegang geeft tot het onder­­bewust­zijn. Daar­mee zijn de oor­zaken van de meest uiteenlopende problemen te verkennen in de verschillende lagen van jou. Het kan liggen in je fysieke lichaam, maar ook in je emotionele, mentale of spirituele lichaam. 

Contact maken in je onder­­bewuste met de diepste oorzaken hiervan geeft inzichten en helpt deze problemen op te lossen. Deze aanpak van klachten of zielsvragen leidt tot bewust­wording en activeert het zelf­­helend vermogen. Het kan diverse blokkades en/of overtuigingen transformeren, waardoor je grote stappen in je ontwikkeling kan maken. 

Vooraf weet je dus nooit wat er zich aandient. Wat voor jouw van belang is, zal worden getoond. We maken contact met een (of meer) van jouw gidsen. Deze gids zal je, naast dat ik dat doe, begeleiden in je regressie en je meenemen naar daar, waar voor jou antwoorden liggen.

In een oorsprong en missie (akasha) reis kan je terug naar je oorsprong. Vragen als: Wie ben ik in essentie? Waar kom ik vandaan? Waar ben ik hiervoor geweest? Waarom ben ik hier? Waar ligt mij zielspad? kunnen centraal staan in de sessie.

We maken de onbewuste oude ervaringen en herinneringen, bewust. Deze ervaringen en herinneringen kunnen uit je jeugd komen, maar ook uit andere levens (Op aarde, in de aarde of op andere plekken in dit universum of andere universa)
Hierbij maken we gebruik van een natuurlijke, diepe ontspanning/trance, waarbij je je zowel bewust bent van jezelf in het hier en nu op aarde, maar ook bewust van jezelf op andere plekken. Hierbij raak je dus niet ‘weg’, zoals soms gedacht wordt en kunt je na de sessie dus ook alles herinneren.

Coaching volwassenen

Coaching volwassenen

Alles is energie. Alles is een geheel en onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen, dieren, spullen, de natuur, de sterren en planeten... Oftewel de kosmos. Ook in jouw eigen systeem is alles met elkaar verbonden. Alles heeft invloed op elkaar. Je kunt het één niet los zien van het ander.

Ieder mens is uniek, heeft een andere hulpvraag en daarmee andere werkvorm nodig. Samen kijken we wat er voor jou nodig is en goed voelt. De coaching is laagdrempelig, vertrouwd, veilig, helend en op basis van gelijkwaardigheid.

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Als holistisch/antroposofisch coach help ik jou om contact te maken met je onderbewuste, je intuïtie en innerlijke wijsheid. We gaan samen op zoek naar je worsteling of blokkade en kijken daarna naar welke stappen nodig zijn om te verkrijgen van wat jij diep van binnen wilt. Ik combineer hiermee het aardse met het spirituele. Bij de coachingsessies bekijken we samen wat er mogelijk is en waar jij je goed bij voelt. Je bent uniek. Er is niemand precies zoals jij. Ik kijk ik naar jou als individu. Iedereen heeft dan ook een geheel eigen begeleiding nodig. Ik werk daarom ook niet met een plan van aanpak wat je op iedereen kunt toepassen.

Voed jij jezelf op de juiste manier? Met helpende gedachten? Gezonde voeding? Beweeg jij voldoende en voor jou op een fijne manier? Voel jij je verbonden met alles om je heen? Hoe verwerk je prikkels? Hoe kijk jij naar een lichamelijke klacht als stress of slecht slapen? Mogen jouw emoties er zijn? Doe jij wat je echt leuk vindt? Ken jij jouw grenzen en neem jij deze serieus? Maak jij bewust contact met je lichaam? Maak je contact met je intuïtie?

Spirituele begeleiding en ondersteuning.

Anders dan bij coaching gaan we bij de spirituele begeleiding en ondersteuning niet uit van een bepaalde klacht of obstakel, maar juist de wil en drang om (nog meer) te groeien, jouw zielspad te gaan ontdekken of de wil om meer te weten over spirituele zaken. Je spiritueel ontwikkelen betekent dat je je bewustzijn nader verkent. Je stelt jezelf vragen die te maken hebben met de kern van je wezen en over allerlei middelen en methodes om bij jezelf te komen of blijven.

Bij je spirituele ontwikkeling staat jouw innerlijke licht centraal. Je innerlijke licht draag je in je en is iets om heel goed voor te zorgen. Je kunt het niet zien, het is in die zin net zoiets als je ziel. Maar dat het onzichtbaar is, maakt het zeer zeker niet minder belangrijk. Je innerlijke licht is een soort lampje dat in jou brandt en dat je in staat stelt om te blijven groeien en jezelf te ontwikkelen. Zorgen voor je innerlijke licht kun je op heel veel verschillende manieren doen.

Spiritualiteit en je spiritueel ontwikkelen zijn termen die voor veel mensen nog steeds ongrijpbaar en zweverig zijn. Dat is niet zo raar als je je bedenkt dat spiritualiteit iets onzichtbaars is en daarbij ook nog eens voor iedereen anders. Maar 1 ding is zeker, als je op zoek gaat naar antwoorden op vragen als: wie ben ik, wat is mijn doel in het leven en wat wil ik nou eigenlijk echt? dan ben je er klaar voor om je spiritueel te ontwikkelen. Dat je bijvoorbeeld al zo ver bent gekomen in deze tekst betekent dat je open staat voor het feit je hierin te gaan ontwikkelen.

Eigenlijk gaat het erom dat je dichter bij jezelf komt te staan, dat je kunt leven vanuit wie je in essentie bent en hier in groeit en ontwikkeld op de manier en het tempo dat bij jou past. Om te worden wie je werkelijk bent, draait het er bij de spiritueel ontwikkeling om, dat het gevoel het gaat overnemen van de ratio. Bij spiritueel ontwikkelen ga je daarom leren luisteren naar de signalen van je lichaam/intuïtie. Spiritueel ontwikkelen betekent leren voelen. Door goed naar je lichaam te luisteren kun je de boodschappen die het afgeeft op al die niveaus gaan ontcijferen. Deze boodschappen die je lichaam uitstuurt, kunnen namelijk soms nogal cryptisch zijn. Door je spiritueel te ontwikkelen ga je leren voelen wat het verschil is tussen de verschillende sensaties/gevoelens die er in jou kunnen zijn.

Het vertrouwen in je intuïtie groeit naarmate je je spiritueel verder ontwikkelt. Je intuïtie is eigenlijk niets meer als je gevoel dat aangeeft of iets wel of niet klopt. Door jarenlange overtuigingen, fout aangeleerde “weetjes/feiten” en verkeerde patronen kun je het vertrouwen in je intuïtie zijn kwijtgeraakt. Echter liegt je intuïtie nooit. Door je spiritueel te ontwikkelen wordt je je hier bewust van. Hierdoor ontstaat een balans tussen denken en voelen. Dat maakt dat je weer kunt voelen wie je echt bent. Het open staan/openen van je chakra’s speelt hierbij een belangrijke rol.

Maaaaar, denken hoort ook bij spirituele ontwikkeling. Het denken op zichzelf hoeft dus niet weg wanneer je je spiritueel gaat ontwikkelen. Het denken heb je namelijk nodig om de antwoorden op jouw levensvragen te ordenen en zo dichter bij jouw zielspad te komen. Het gaat er alleen om dat de balans wordt herstelt. Op deze manier krijg jij de teugels in handen over je denken en daarmee de rest van jouw innerlijk systeem.

Bij Buro Kosmos kan ik je in dit proces begeleiden en ondersteunen. Dit kan op heel veel verschillende manieren en op heel veel verschillende vlakken. Spirituele ontwikkeling gaat, net als alle andere ontwikkelingsgebieden, bij iedereen op een andere manier en op een ander moment. Welke vragen je hierbij hebt zijn de basis voor die ondersteuning of begeleiding. Zaken die aan bod zouden kunnen komen zijn bijv: Synchroniciteit, chakra’s, wet van de aantrekkingskracht, reiki, resonantie, energie, kristallen, kaartleggingen, meditatie, ademhaling….enz. Waarbij natuurlijk altijd centraal staat waar jij op dat moment behoefte/vragen over hebt.

Hoelang jij met iemand (in dit geval met mij) in verbinding blijft voor jouw spirituele ontwikkeling weet alleen het universum. Spiritueel ontwikkelen heeft natuurlijk geen vaste looptijd. Wanneer de eindtijd is gekomen, zal het universum je een seintje geven en voel je dit vanzelf. Zo kan het zijn dat je natuurlijkerwijs uit elkaar groeit of kan ook zijn dat je helder voelt dat het nog niet klaar is, ook al weet je niet precies waarom. Ook kan het zijn dat je periodes hebt waarin je spirituele ontwikkeling eventjes stil lijkt te staan. Dat geeft helemaal niets; er komt vanzelf weer iets op je pad dat je spirituele groei verder stimuleert en waardoor je dan weer verder kan met je spirituele ontwikkeling.

Vind jezelf weer terug en maak weer contact met jezelf.

Kindercoaching en speltherapie

Kindercoaching en speltherapie

Iedere ouder ziet graag dat zijn of haar kind gelukkig is. Soms zit een kind met een (leer)probleem of in een gebeurtenis of situatie waarin het kind niet goed weet hoe het daarmee mee moet omgaan. Dan kan kindercoaching uitkomst bieden.

Tijdens een coachingstraject leren kinderen hun eigen kracht kennen waardoor ze steviger in hun schoenen staan en lekkerder in hun vel komen te zitten. Ik help een kind zichzelf te leren kennen, de eigen kwaliteit te (her)ontdekken en hiermee het zelfvertrouwen op een gezond niveau te brengen. Zo leren kinderen om hun eigen denken en handelen zelf positief te beïnvloeden. Alle kracht komt uit jezelf, ik help deze kracht te vinden. 

Ieder kind is uniek, heeft een andere hulpvraag en daarmee een andere werkvorm nodig. Een kind sluit niet aan op de behandeling van mij, maar ik sluit zijn of haar behandeling aan op hun behoefte, persoonlijkheid en interesses. Het weer in balans brengen doe ik in verschillende werkvormen, onder andere door middel van gesprekken, het inzetten van coachkaarten en therapeutisch tekenen. Maar ook kunnen speltherapie, aromatherapie, emotioneel evenwichtsoefeningen en oefeningen zowel op cognitief (coachspellen) als op energetisch niveau (gronden/meditatie) kunnen hier bij komen. Dit gaat allemaal in overleg met het kind, wat vind het kind fijn, waar voelt goed voor hem/haar.  De begeleiding voor kinderen is laagdrempelig, vertrouwd, veilig en helend.

Voorbeelden van situaties, kenmerken en gebeurtenissen waarin Buro Kosmos ondersteuning kan bieden: HSP, pesten, scheiding, sociale vaardigheden, adoptie/hechting, rouw, verhuizing, hoogbegaafdheid, boosheid, angsten, beelddenken, nieuwetijdskinderen, spanning, autisme, boosheid.

Omdat kinderen vaak iets langer nodig hebben om vertrouwen te krijgen in een "vreemde" volwassene, werk ik met kinderen op basis van trajecten ipv losse sessies. Dit kunnen kortlopende trajecten van 4x zijn, maar ook langer (zie contact & tarieven voor meer info hierover)

Ik wil zowel het kind als de ouders graag leren kennen, maar het is net zo belangrijk dat jullie mij een klein beetje leert kennen en je je vertrouwd genoeg voelt om bij mij een coaching traject aan te gaan. Daarom is er voorafgaand aan een coachingstraject altijd eerst een -geheel vrijblijvend- kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is kosteloos. Na dit gesprek beslissen jullie of je verder wil. Dit kennismakingsgesprek kan voor een coachingstraject natuurlijk met ouders alleen of met het kind er bij, net wat voor jullie fijn voelt en welke problematiek er speelt.

Buro Kosmos verleent op een laagdrempelige manier hulp voor kinderen en hun ouders en/of verzorgers met een hulpvraag. Het is een kortdurende en laagdrempelige vorm van hulpverlening voor kinderen en jongeren van 4 tot 16 jaar. Boven de 16 jaar valt het bij Buro Kosmos onder de gewone coaching sessies. 

Reiki behandelingen

Reiki

Alles in en om ons heen bestaat uit energie. Reiki kun je zien als een prachtig soort gereedschap. Met Reiki wordt de universele levensenergie weer in balans gebracht. Daardoor is het lichaam en, heel belangrijk, de geest in staat te helen. Helen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Reiki is geen vervanging van een arts en is een op zichzelf staande helingswijze die ook samen met andere vormen van therapieën  toegepast kan worden. Reiki draagt bij aan de genezing op meerdere niveaus en zorgt zo voor heel-wording van ons hele wezen. Reiki stroomt van de handen van de gever, het Reikikanaal, naar de ontvanger.  Zo kan ik inspelen op de persoonlijke behoeften en wensen van de ontvanger en helpt Reiki alle aspecten van jouw wezen in harmonieus evenwicht te brengen. Reiki is een prachtige liefdevolle manier om te helen. Zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. 

Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kan zowel zittend als liggend gegeven worden. Ik zal gedurende de behandeling mijn handen net boven of op je lichaam houden zodat de energie het beste kan stromen.

Waar kan Reiki voor worden gebruikt. 

 • Heft blokkades op
 • Vermoeidheid
 • Verdriet
 • Opschonen van negatieve energie
 • Om in balans te komen
 • Chakra's in balans brengen
 • Pijnen
 • Meer zelfliefde en zelfvertrouwen
 • Meer ontspanning en rust
 • Helpt bij depressie
 • Somberheid
 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • Eenzaamheid
 • Hyperventilatie
 • Blessures
 • Slapeloosheid
 • R.S.I.
 • Ontstekingen
 • Burn-out
 • Futloosheid

 

Meer over Reiki

Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent. Rei betekent universeel en Ki energie.  
Reiki is universele levens energie. Met het woord wordt zowel de energie aangeduid als de manier waarop je die kunt gebruiken: Energetisch helen.

Je doet vaak intuïtief al je handen naar een plek die Reiki nodig heeft. Denk maar eens aan het moment dat je hoofdpijn voelt opkomen, vaak leg je je hand(en) dan al even op je hoofd.

We zijn in staat om deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans werd wordt hersteld. Hoe meer je in balans bent, hoe minder je last hebt van stress, overprikkeling of vermoeidheid.

Reiki heeft een helende werking voor de mens, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau.

Alles in de kosmos bestaat uit energie. Dus ook wijzelf als mens en alles rond en om ons heen. Wij kunnen deze energie niet visueel waarnemen maar wel (fysiek) voelen. Je geeft hem door via je handen naar elk gewenste plaats in ons lichaam waar je je handen neerlegt. (Deze vorm van energie overbrengen kan ook voor dieren en planten worden gebruikt!) Je hoeft geen bijzonder gave te bezitten om Reiki te leren en het is ook geen geloof of godsdienst.

Reiki werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend. Het neemt ongemakken en soms zelfs pijn weg en ondersteunt op krachtige, natuurlijke wijze het proces van genezing. Van nature heeft iedereen deze gave in zich. Maar helaas zijn bij de meeste mensen de energiekanalen min of meer “dichtgeslibd”, zodat zij niet meer in voldoende mate genezende energie kunnen doorgeven. Reiki is een manier om ons weer terug bij onze basis te brengen, bij wie we werkelijk zijn. Je leert luisteren met je hele lichaam en vertrouwen op je eigen intuïtie.

Zelfvertrouwen is een van de vele aspecten die door Reiki versterkt worden. Reiki versterkt een proces van bewustwording en innerlijke rust. Onze gedachtes zijn soms zo overduidelijk aanwezig zodat we geen moment van innerlijke rust en ontspanning meer in onszelf kunnen ervaren.

Reiki kan ondersteunen bij het oplossen van mentale klachten door ons weer te verbinden met ons aangeboren inzicht, onze eigen kracht.

Genezen door Reiki betekent meer dan het kwijt raken van storende kwalen: het betekent een warm, liefdevol contact opbouwen met je lichaam en geest, luisteren naar hun taal en ze te begrijpen.

Ascentie en spirituele begeleiding

Ascentie en spirituele begeleiding

Dit draait geheel om jouw persoonlijke ascentieproces. Waar jij staat in dat proces maakt niet uit. Of je nu aan het begin staat van je ontdekkingsreis op het gebied van spiritualiteit, al een tijdje ontwaakt/wakker bent of een bewuste lichtwerker. We gaan samen kijken welke koers voor jou goed voelt en waar jouw (maar ook mijn) gidsen ons willen laten zien en brengen. 

Door je te richten op jouw persoonlijke ascentieproces, help je ook de collectieve ascentie. We leven in een bijzondere tijd. Op dit moment zitten we in een grote transformatiefase die veel mensen bewust en onbewust voelen. Het ascentieproces. Het oude moet afbrokkelen voordat het nieuwe kan ontstaan.

Ascentie betekent letterlijk: opstijgen. De energie en trilling op onze aarde verandert en wordt hoger. De energie zorgt ervoor dat we opstijgen naar een hoger bewustzijn. Ascentie is dus een collectief maar ook persoonlijk proces.

Zoals er een dag- en nachtcyclus bestaat, seizoenen en jaren, zo is er een nog grotere tijdcyclus die gebaseerd is op de beweging van alle hemellichamen. Deze cyclus verklaart de opkomst en ondergang van beschavingen en de toename en afname van het menselijk bewustzijn.

In oude culturen zoals bijv. de Egyptische, de Babylonische en de Grieks-Romeinse, werd dit al beschreven. Maar ook de Maya’s en de Bataven (nu Indonesië) beschreven dit op bijna precies dezelfde manier.
Ze zijn het er allemaal over eens dat de lengte van de cyclus ongeveer 24 duizend jaar is en dat die gelijke fasen omvat van ascensie (naar verlichting) en descensie (naar onwetendheid). En dat we nu aan het eind van de overgangsfase zitten en het nieuwe tijdperk ingaan, die van liefde, kennis, bewustzijn en licht.

Wat kunnen we nu in het begin van deze opgaande cyclus verwachten? Het is natuurlijk niet makkelijk om dat precies te zeggen. De laag van materialisme begint weg te vallen en kennis neemt in allerlei vormen toe, waardoor het leven op alle niveaus verandert. We gaan van #D bewustzijn naar een %D bewustzijn.

Dit collectieve bewustzijn verhoogt de energie op aarde heeft een positief effect op je. Een opwaartse spiraal. Zo kan het zijn dat het je intuitie versterkt en dat je meer gaat voelen, dat je ineens veel creatiever wordt of dat je herinneringen krijgt van vorige levens of mensen die je herkent van een vorig leven, dat je meer inzicht krijgt in patronen en jouw rol hierin, dat je meer vanuit je hogere zelf kan leven en minder vanuit je ego en dat je bewustzijn groeit. Zo kan het ook zijn dat je meer de waarnemer wordt van je gevoelens en gedachten en meer in verbinding bent met de kracht en liefde die je diep van binnen bent.

Wanneer je bewust bezig bent (of meer mee wil doen) met je persoonlijke ascentie kan ik jou in je proces ondersteunen. Dit kan zijn door healing, quantum regressie, coaching, reading, innerlijk kind werk, trance-reizen enz. Maar ook informatie uitwisselen over alles wat met ascentie en spiritualiteit te maken heeft hoort hierbij. Hierdoor kom je steeds dichter bij je oorspronkelijke zelf komt, bij wie je in essentie bent, je hogere zelf.

Ascentie begeleiding werkt het beste als we regelmatig een sessie hebben om jouw proces zo goed mogelijk te ondersteunen. Een coachingstraject is een prettige manier om bewust bezig te zijn met je ascentieproces. De tijdsduur, tussenpauzes en inhoud van deze sessies zullen variëren. We kijken per keer wat er nodig is voor jou, waar jouw behoefte ligt

Multi dimensional healing

Multi dimensional healing

Deze multidimensionale healing werkt door in alle lagen van wie jij bent. Het is heel krachtig en liefdevol en is helend voor zowel volwassenen als voor kinderen. Ook nieuwetijdskinderen zullen zich fijn voelen bij deze vorm van healing. 

Een healing kan werken op fysieke, mentale en emotionele klachten en richt zich op de oorzaak achter de klacht, het probleem of het patroon, op dieperliggende blokkades. Door de healing vindt transformatie plaats en je zet daarmee een stap op de weg naar heelheid, je één voelen met wie je bent.

Net als bij Reiki gaat het hier om het laten stromen van energie. Maar anders dan bij Reiki werk ik met deze vorm van healing samen met buitenaardse rassen, maar ook met diverse lichtwezens van de aarde en tune in op hun energie. 

Je kunt hierbij denken aan de energie van bijvoorbeeld Lemurianen, opgestegen meesters, reuzen en Venusianen.  Daarnaast kunnen tijdens een sessie ook andere lichtwezens doorkomen die speciaal voor jou nodig zijn. Bijvoorbeeld jouw eigen gidsen, andere ET rassen, natuurwezens, inner-aarde wezens, krachtdieren, draken enz.

Welke lichtwezens komen helpen tijdens jouw sessie is speciaal op jou afgestemd. Wat en wie jij nodig hebt voor jouw proces en jouw healing. Deze vorm van healing kan van invloed zijn op verschillende lagen; zowel je fysieke lichaam als op je andere lichamen (emotie/mentaal/spiritueel).

Het ondersteunt je in een diepere verbinding met jezelf en je omgeving.. Het helpt je om weer in contact te komen met je basis, je ware natuur, je hogere zelf. Een healing helpt je om het zelfgenezend vermogen (verder) te activeren. Je kunt hierdoor meer ontspanning, rust en geborgenheid ervaren, innerlijke kracht en vreugde, zelfliefde, balans en stabiliteit

In een (telefonisch) voorgesprek bespreken we samen wat voor jou aan de orde is en stellen daarbij je vraag of thema vast voor de behandeling. Dit kan op alle verschillende lagen van jezelf zijn. Tijdens de behandeling stem ik me helemaal op jou af en wordt jou precies gegeven wat jij op dat moment nodig hebt. Na afloop bespreken we de sessie en krijg je aanvullende informatie. 

Readings

Readings

Tijdens een reading maak ik gebruik van energie. Iedereen heeft een bepaalde energie bij zich. Als reader ben ik in staat om verbinding te maken met jouw energie of dat van je kind(eren).

Readen, het woord zegt het  al, komt dus neer op het lezen van iemands energie. Uiteraard doe ik dit alleen na toestemming. Zelfs bij heel jonge kinderen vraag je als reader als het ware energetisch om toestemming om verbinding te kunnen maken met de zielsenergie en jouw gidsen. Het is jouw energie en jouw auraveld dat allerlei informatie bevat. Door mijn hooggevoeligheid  kan ik die energie lezen en vertalen naar bruikbare inzichten en uitleg voor jou. 

Voor een volwassene is een reading een heel mooie manier om inzichten te krijgen over vragen waar jij mee loopt. Ik maak contact met jouw energie en jouw gidsen en/of hoger zelf en kan daardoor heel veel te weten komen over jouw vraagstukken. Een reading geeft inzichten en richting.

Als je een afspraak bij mij maakt voor je kind, is een reading een hele fijne mogelijkheid. Voor de reading maak ik contact met de energie, ziel en gidsen en/of hoger zelf van je kind en kan zodoende inzichten en antwoorden krijgen. Deze readings kunnen ook goed op afstand gedaan worden. Het is niet perse nodig om met je kind langs te komen. Er is een foto en een geboortedatum nodig.

 

Er zijn 3 soorten readings die in aanbiedt. 

1.  Aurareading

 Aurareading is vorm die ik hierboven heb uitgelegd. Deze vorm van readen kan op 2 manieren: 

1-weg reading:

Er is bij deze reading sessie geen vraagstelling vanuit jou. Deze sessie bevat 3 lees/contactmomenten: eerst het lezen van jouw auraveld/energieveld, wat veel informatie en inzichten kan geven over jou. Daarna het contact met jouw ziel en ontvang daarvan de nodige informatie. En vervolgens het contact met jouw gidsen en vertaal wat ze jou te vertellen hebben.

2-weg reading: 

Jij hebt een of meerdere vragen die je bezig houden. Ik zal contact maken met jouw energieveld, jouw ziel en jouw gidsen om zo de nodige duidelijkheid te krijgen en jouw antwoorden en inzichten te kunnen geven.

2. Foto reading

De energie die ik kan voelen bij iemand in levende lijve, kan ik ook wanneer ik iemand op een foto zie. Ik werk tijdens een fotoreading op basis van mijn intuïtie en hooggevoeligheid, dus ook de blik in iemands ogen, de trek om de mond en de gezichtsuitdrukking etc. zijn hierbij belangrijk. 

Door mijn hooggevoeligheid  kan ik die energie van de foto lezen en vertalen naar bruikbare inzichten en uitleg voor jou. 

3. kaartreading

Een kaartreading is een manier om inzicht te krijgen in een thema waar je mee worstelt. Ik stem af op jouw energie en jouw vraag/vragen. de kaarten kunnen helpen om duidelijk te krijgen waar jij nu bent op je pad en wat je ondersteuning kan bieden voor de toekomst.

Welke keuze moet ik maken in mijn werk? Is mijn relatie nog de juiste? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn gezin? Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Loop ik het juiste pad? Deze en vele andere vragen worden gesteld bij een kaartreading. Welk inzicht mogen de kaarten jou geven?

Ik gebruik meerdere soorten kaartendecks. Bij grote leggingen gebruik ik de LeNormand kaarten en verschillende orakeldecks, engelenkaarten en universumkaarten. (Ik gebruik geen tarot kaarten)  

Bij een kleine legging kies je zelf welk kaartendeck je aanspreekt en deze gaan we dan gebruiken. Je kiest een deck op intuïtie of laat mij voelen welke er nodig is. Samen leggen we de kaarten waarna ik op basis van de teksten en beelden op de kaarten, jouw vragen en mijn gevoel de kaarten voor jou zal lezen.

De kaarten brengen het onderbewuste naar boven en we onderzoeken samen wat de kaarten jou willen vertellen. De kaarten bevestigen gevoelens, gedachten en omstandigheden. Of zorgen juist voor nieuwe inzichten. Kaartleggingen zijn een mooi middel om in contact te komen met je onderbewuste, inzichten te krijgen, boodschappen te ontvangen en patronen te ontdekken. Elke kaartlegging is weer anders, elke keer uniek. Door middel van jouw intuïtie en energie leggen we de kaarten. Door de kaarten die woorden en beelden aan jouw onderbewuste geven en mijn hoogsensitiviteit die jouw energie aanvoelt, komen er mooie inzichten naar boven.

Er worden dingen voor je bevestigd, je krijgt sturing als je ergens mee vastloopt en het zorgt voor een fijne, positieve boost.   Ik ga altijd uit van het positieve in een kaartlegging. Negatieve inzichten of voorspellingen over ziekte of dergelijke zal ik nooit geven. Het is de bedoeling dat de kaartlegging je in een positieve richting en mindset brengt

Ziels tekeningen

Zielstekening

Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt dan geven de zielsportretten een mooie energie boost.

Ik maak zielstekeningen van bijenwas. Elke zielstekening is persoonlijk en uniek. Ik stem af op jouw energie,  jouw ziel, en maak dan met bijenwas een tekening. 

Ik gebruik verwarmde bijenwas,  zodat alle kleuren en vormen vloeiend op papier komen. Deze lagen worden één voor één op papier uitgevloeid en aangebracht. Door de opbouw van de lagen bijenwas ontstaan er 2-dimensionale tekeningen. 

Ik heb zelf daardoor geen enkele invloed op de patronen en vormen die er ontstaan, dit gebeurt geheel vanuit de energie die stroomt. Je mag het helemaal open laten maar het kan ook zijn dat je een specifieke vraag hebt. Dan tune ik daar graag op in. Voordat ik begin met de zielstekening  maak ik contact met jouw energie. Alles wat ik daarin zie en voel, verwerk ik in de zielstekening. Ook de kleuren kies ik intuïtief, nadat ik afgestemd ben op jouw energie, je kunt de kleuren dus in principe niet bewust kiezen, jouw energie kiest de kleuren die je op dat moment nodig hebt.

Een zielstekening geeft jou dus een opening om iets in te zien, in gang te zetten of te helen. Het helpt jou door middel van  kleur, symboliek, vormen, gevoelens en wijsheid om jouw weg te vinden. Een zielstekening is bedoeld om naar te kijken, te ervaren en mee naar binnen te nemen, bijv. in meditatie, je helingsproces of in je (spirituele) ontdekkingsreis naar jezelf. Alles wat zich in de tekening laat zien in kleur of beeld, is iets waar je nu mee aan de slag mag, wat jij je op dit moment mag realiseren of wat jouw kan steunen.

 

Het beeld spreekt direct tot je onderbewustzijn, waar zich 95% van jouw totale creatiekracht bevindt. De zielstekening is dus een hele krachtige tool. Voor de overige 5%, je bewuste brein, voeg ik een brief/toelichting toe. De boodschap die meekomt met de zielstekening kan je bevestiging geven of inzicht. Het kan je raken en helen en weer een stukje op weg helpen. Soms komt er spontaan een healing mee op zielsniveau. Een stukje mag dan opgeruimd worden vanuit die energie.

Voor voorbeelden van Zielstekeningen kun je binnenkort terecht op mijn blog. Of kijk even op mijn instagram pagina, daar kun je ook voorbeelden vinden: Buro Kosmos

Geleide meditaties

Geleide meditatie

Een geleide meditatie is een vorm van mediteren waarbij je begeleid wordt door ankerpunten zoals ademhaling, een stem, muziek of een beeld. Tijdens een geleide meditatie leg je de focus op het hier en nu. Dat kan een hele uitdaging zijn omdat de verleiding groot is de gedachten naar elders te laten afdwalen. Daarom bieden de ‘ankerpunten’ houvast om bij een geleide meditatie diep in je focus te blijven.

We werken vanuit jouw behoefte, jouw thema. Als je bijvoorbeeld veel stress op je werk ervaart kan een geleide zitmeditatie fijn zijn. Maar bij een tweelingzielen proces kan een (openende) hartchakra meditatie juist weer goed voelen.

Een geleide meditatie duurt ongeveer 1 uur. 

Dit is voornamelijk 1 op 1, omdat ik afstem op jouw energie en behoefte, maar wanneer je dit samen wil doen met iemand die met hetzelfde thema als jij bezig is, is dit zeker ook een optie. 

Er zijn verschillende soorten meditaties mogelijk.

Een geleide bodyscan

Dit is een oefening die je je uit je hoofd brengt en in je lichaam. Wij leven vaak erg vanuit ons hoofd waardoor we minder contact hebben met ons lichaam. De bodyscan helpt om je lichaam weer meer te voelen. Het doel is om aandacht te hebben voor je lichaam en te voelen wat en waar je iets in je lichaam ervaart. 

Een geleide zitmeditatie 

Dit is een mindfulness oefening waarbij je in een zittende houding focust op een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld stress vermindering, dankbaarheid, los laten, stilte/rust in jezelf, ontspanning etc..

Een adem meditatie

Bij deze meditatie ligt de focus op de ademhaling. We hoeven onze ademhaling hiervoor niet aan te passen, maar alleen stil te staan bij de ervaring van onze ademhaling in ons lichaam. De ademhaling is er altijd, alleen hebben we er maar zelden aandacht voor. Door deze meditatie worden we ons meer bewust van hoe onze ademhaling voelt.

Chakra meditaties.

Deze meditatie legt de aandacht op een van de chakra's. Vooraf bespreken we welk chakra er aandacht en liefde verdiend en gaan daar in volle ontspanning mee aan de slag.

 

Kaartleggingen

Kaartleggingen

Een kaartreading is een manier om inzicht te krijgen in een thema waar je mee worstelt. Ik stem af op jouw energie en jouw vraag/vragen. de kaarten kunnen helpen om duidelijk te krijgen waar jij nu bent op je pad en wat je ondersteuning kan bieden voor de toekomst.

Welke keuze moet ik maken in mijn werk? Is mijn relatie nog de juiste? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn gezin? Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Loop ik het juiste pad? Deze en vele andere vragen worden gesteld bij een kaartreading. Welk inzicht mogen de kaarten jou geven?

Ik gebruik meerdere soorten kaartendecks. Bij grote leggingen gebruik ik de LeNormand kaarten en verschillende orakeldecks, engelenkaarten en universumkaarten. (Ik gebruik geen tarot kaarten)  

Bij een kleine legging kies je zelf welk kaartendeck je aanspreekt en deze gaan we dan gebruiken. Je kiest een deck op intuïtie of laat mij voelen welke er nodig is. Samen leggen we de kaarten waarna ik op basis van de teksten en beelden op de kaarten, jouw vragen en mijn gevoel de kaarten voor jou zal lezen.

De kaarten brengen het onderbewuste naar boven en we onderzoeken samen wat de kaarten jou willen vertellen. De kaarten bevestigen gevoelens, gedachten en omstandigheden. Of zorgen juist voor nieuwe inzichten. Kaartleggingen zijn een mooi middel om in contact te komen met je onderbewuste, inzichten te krijgen, boodschappen te ontvangen en patronen te ontdekken. Elke kaartlegging is weer anders, elke keer uniek. Door middel van jouw intuïtie en energie leggen we de kaarten. Door de kaarten die woorden en beelden aan jouw onderbewuste geven en mijn hoogsensitiviteit die jouw energie aanvoelt, komen er mooie inzichten naar boven.

Er worden dingen voor je bevestigd, je krijgt sturing als je ergens mee vastloopt en het zorgt voor een fijne, positieve boost.   Ik ga altijd uit van het positieve in een kaartlegging. Negatieve inzichten of voorspellingen over ziekte of dergelijke zal ik nooit geven. Het is de bedoeling dat de kaartlegging je in een positieve richting en mindset brengt.

Ook online (Skype/Zoom) mogelijk.