Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt dan geven de zielsportretten een mooie energie boost.

Ik maak zielstekeningen van bijenwas. Elke zielstekening is persoonlijk en uniek. Ik stem af op jouw energie,  jouw ziel, en maak dan met bijenwas een tekening. 

Ik gebruik verwarmde bijenwas,  zodat alle kleuren en vormen vloeiend op papier komen. Deze lagen worden één voor één op papier uitgevloeid en aangebracht. Door de opbouw van de lagen bijenwas ontstaan er 2-dimensionale tekeningen. 

Ik heb zelf daardoor geen enkele invloed op de patronen en vormen die er ontstaan, dit gebeurt geheel vanuit de energie die stroomt. Je mag het helemaal open laten maar het kan ook zijn dat je een specifieke vraag hebt. Dan tune ik daar graag op in. Voordat ik begin met de zielstekening  maak ik contact met jouw energie. Alles wat ik daarin zie en voel, verwerk ik in de zielstekening. Ook de kleuren kies ik intuïtief, nadat ik afgestemd ben op jouw energie, je kunt de kleuren dus in principe niet bewust kiezen, jouw energie kiest de kleuren die je op dat moment nodig hebt.

Een zielstekening geeft jou dus een opening om iets in te zien, in gang te zetten of te helen. Het helpt jou door middel van  kleur, symboliek, vormen, gevoelens en wijsheid om jouw weg te vinden. Een zielstekening is bedoeld om naar te kijken, te ervaren en mee naar binnen te nemen, bijv. in meditatie, je helingsproces of in je (spirituele) ontdekkingsreis naar jezelf. Alles wat zich in de tekening laat zien in kleur of beeld, is iets waar je nu mee aan de slag mag, wat jij je op dit moment mag realiseren of wat jouw kan steunen.

 

Het beeld spreekt direct tot je onderbewustzijn, waar zich 95% van jouw totale creatiekracht bevindt. De zielstekening is dus een hele krachtige tool. Voor de overige 5%, je bewuste brein, voeg ik een brief/toelichting toe. De boodschap die meekomt met de zielstekening kan je bevestiging geven of inzicht. Het kan je raken en helen en weer een stukje op weg helpen. Soms komt er spontaan een healing mee op zielsniveau. Een stukje mag dan opgeruimd worden vanuit die energie.