Engelenpoort 11-1-'24

Deze engelenpoort heeft weer een diepe uitwerking op tweelingzielen. Door het getal 11, (zelf)liefde, is deze engelenpoort juist voor tweelingzielen weer enorm sterk. Deze engelenpoort staat in het teken van creativiteit en samenwerking.
Er kunnen er veel creatieve ideeën en ingevingen komen over hoe zij hun plannen kunnen realiseren en weten ze een strategische aanpak te bedenken om dit alles voor elkaar te krijgen. Ze tillen elkaar hierbij naar een hoger niveau en stimuleren ze elkaar om onzekerheden en pessimistische gedachtepatronen los te laten.

Voor veel tweelingzielen kan dit dus een bijzondere engelenpoort zijn. Door de dubbele getallen 1 en 11 in de datum kunnen zij zich vastbesloten voelen om in actie te komen, zichzelf meer te gaan ontplooien en meer in hun kracht te komen. Zij ondersteunen elkaar in deze groei. Beide delen van de tweelingziel staan op het punt hun hart te gaan volgen. De Engelen gaan hen hierbij ondersteunen! Een mooi begin van het nieuwe jaar, dat een magisch en buitengewoon groot vervolg gaat krijgen rond de Leeuwenpoort op 8 augustus!

Maar ook voor niet-tweelingzielen staat deze engelenpoort in het teken van creatie, maar dan in een andere vorm. Het creëeren van ruimte. Ruimte voor zelfliefde en groei staat hier voorop. Het zorgen voor mogelijkheden om te groeien, ontwikkelen en te ontspannen doe je zelf. Deze engelenpoort zorgt er voor dat je het voornemen om meer tijd voor jezelf te gaan maken, ook gaat uitvoeren. Het creëren van ruimte om jezelf te ontwikkelen en ontplooien zal ondersteund worden door deze engelenpoort.

Met liefde, Nancy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.