Tastbaar bewijs

Deze vraag kreeg ik laatst van iemand en deze bleef even in m’n hoofd.

Want hoe leg je snel(!) en makkelijk dingen uit als; innerlijk weten, voelen op zielsniveau, resoneren, 5D bewustzijn, gidscontact, frequenties, energie, enz zonder tastbaar bewijs.
Ik kan natuurlijk allemaal wetenschappelijke studies en ervaringen van mensen aandragen die dit onderbouwen, maar dat is natuurlijk ook altijd betwistbaar. En ook eigenlijk niet tastbaar. En daarbij, wetenschap verandert ook.

Al eerder heb ik een post gemaakt over “eerst zien en dan geloven”, maar deze vraag bleef toch even in mn hoofd hangen.

Want moet er wel bewijs zijn om zelf te weten of iets waar is of niet? Vaak kun je dit in andere situaties prima weten, zonder dat je er echt bewijs voor nodig.

Is er (tastbaar) bewijs nodig om aan te tonen of je iemand aantrekkelijk vindt? Nee, dat voel je, dat weet je. Je lichaam kan er op reageren, maar echt tastbaar bewijs hoef je eigenlijk niet te hebben om te weten dat je verliefd bent bijvoorbeeld. Ook al is er bewijs (hormonen, lichaamstemperatuur enz…)
Je hebt dat bewijs helemaal niet nodig, want je voelt het vanbinnen. Het is niet zo dat je denkt;oh even m’n hormonen onderzoeken, want pas dán weet ik of ik diegene leuk vind.

Heb je tastbaar bewijs nodig dat aantoont dat je van je kinderen houdt? Nee, dat voel je in je hele zijn, dat weet je gewoon. Ook daar hoef je geen bewijs voor te hebben. Het is er vast, maar je hebt het niet nodig.

Heb je tastbaar bewijs nodig om te weten of je gedroomd hebt toen je sliep? Nee daar heb je geen tastbaar bewijs voor nodig, dat weet je gewoon (zelfs als je je droom niet helemaal meer kunt herinneren.)

Hoe zouden jullie deze vraag beantwoorden?

Met liefde, Nancy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.