Engelenpoort 6-6-'24

Morgen is er weer een mooie Engelenpoort. Een bijzondere, want deze valt samen met de nieuwe maan in Tweelingen.

Deze nieuwe maan in Tweelingen brengt krachtige energieën die mooie kansen bieden voor nieuwe projecten en avonturen, waarbij werk en liefde centraal staan.

Tijdens deze engelenpoort komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die de invloed van Venus, en hierdoor liefde versterken (het getal 6 houdt verband met Venus.)
Doordat de nieuwe maan een nieuwe fase aankondigt, kan dit een nieuwe start betekenen voor een bestaande relatie, de komst van een nieuwe liefde of een verdiepende stap in je relatie.

Voor Tweelingzielen kan deze engelenpoort een nieuwe fase betekenen. Voor tweelingzielen die samen zijn kan dit bijv. betekenen dat jullie samen aan iets nieuws beginnen, jullie een nóg diepere connectie voelen doordat jullie diepe en intense gesprekken voeren. Voor Tweelingzielen die nog niet samen zijn, betekent dit dat er binnenkort een ontmoeting kan komen.
Voor Tweelingzielen die niet meer samen zijn kan het zijn dat jullie beiden op een diepere laag de lessen aan het integreren zijn en dus een nieuwe fase ingaan.

Daarnaast kun je in deze periode ook veel bezig zijn met zelfliefde en leer je beter te luisteren naar jouw eigen behoeften. Geef hier (natuurlijk altijd, maar in deze periode in het bijzonder) gehoor aan. Door de energie van deze engelenpoort en de “nieuwsgierigheid” van de nieuwe maan in tweelingen kun je jezelf verrassen met nieuwe inzichten, nieuwe interesses of nieuwe contacten.

Op werkgebied heeft deze engelenpoort dus ook invloed. Zo kun je deze periode daadkrachtiger zijn, meer leiding willen nemen over je eigen handelen of je carrière.
De aankomende tijd is perfect om een carrièreswitch te maken of uit te zoeken of dit werk nog passend is bij je zielsmissie. Mocht je nog niet weten of voelen wat jouw zielsmissie is, is dit ook een mooie tijd om dat de gaan onderzoeken!

Met liefde, Nancy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.