Leeuwenpoort 8-8-'23

De Leeuwenpoort is vernoemd naar het sterrenbeeld Leeuw, omdat in deze periode de zon in het sterrenbeeld Leeuw staat. Wat maakt deze periode nou zo bijzonder? Vanaf ongeveer 26 juli is de ster Sirius zichtbaar aan de horizon. Deze ster (die in de oudheid in vele culturen als de belangrijkste ster werd ervaren) is twee keer zo groot als de zon en schijnt 20 keer zo fel. Moet je even bedenken hoeveel energie daar vanaf komt!

Tijdens de Leeuwenpoort hebben we te maken met verschillende energieën die elkaar versterken. De energie van de Leeuw is een krachtige energie die gaat over authenticiteit. Dit is de perfecte tijd om jezelf bezig te houden met persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.
De Leeuwenpoort nodigt ons uit om de verhoogde versie van onszelf te worden. Dit is de tijd om te breken met oude patronen die ons tegenhouden in onze ontwikkeling en zaadjes te planten voor een nieuw begin.

Op 12-8 sluit de leeuwenpoort, deze is op 8 augustus op zijn krachtigst. Als het portaal op dinsdag 8 augustus open gaat, komen er vernieuwende energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde. Hierdoor verandert niet alleen de energie rondom de aarde, het heeft ook invloed op ons als mens.
Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor je spirituele ontwikkeling zich versnelt en je bewustzijn groter wordt. Ook kan er nu oude wijsheid die opgeslagen ligt in je celgeheugen, naar boven komen. (Uit vorige levens)

Rond 8 augustus zijn er veel lichtwezens van Sirius aanwezig op of vlakbij de aarde. Je kunt hun aanwezigheid voelen en bijvoorbeeld blauwe lichtbolletjes zien. Sommigen zien veel dubbele getallen omdat de lichtwezens van Sirius verbonden zijn met getallen en via deze weg met ons communiceren. Je kunt de betekenis van dubbele getallen opzoeken en zo achterhalen wat ze jou duidelijk willen maken.

Met liefde, Nancy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.