Engelenpoort 3-3-'24

Op 3-3 is er weer een engelenpoort geopend, die de tweede is van een reeks van 3 Engelenpoorten. De eerste van deze reeks viel op 2 februari en de laatste zal zijn op 4 april en staan met elkaar in verbinding.

Elke Engelenpoort heeft een eigen thema, waardoor we steeds in een hogere trilling komen en een sterk transformerend werking op ons heeft. Deze engelenpoort heeft vooral het thema toekomst. Je mag je gaan richten op plannen in de toekomst en je mag aandacht gaan besteden aan jouw spirituele groei.

Engelenenergie zal ons ondersteunen en stimuleren om nóg meer in actie te komen om aan onze toekomst te werken en onze lotsbestemming vorm te geven. Het is voelbaar dat alles in een stroomversnelling is gekomen en stilstand is niet meer mogelijk!
Ook als je nog niet weet wat je zielspad is, is dit dus een heel goed moment om daar actief mee aan de slag te gaan en te onderzoeken en in te voelen.

Deze tweede engelenpoort heeft weer een sterke invloed op tweelingzielen. Tweelingzielen kunnen een nog sterkere aantrekkingskracht en/of telepathische verbinding voelen met elkaar rond deze dag. Tweelingzielen kunnen een spiritueel leraar zijn voor elkaar en een helende werking hebben. Rond deze engelenpoort is het goed om daar met elkaar over te praten, beide kunnen nu veel van elkaar leren. Tweelingzielen kunnen rond deze engelenpoort ook meer willen analyseren en verbanden leggen tussen de invloed van hun opvoeding, en hun beeld van de toekomst.

Deze Engelenpoort stimuleert ons dus om te kijken naar hoe ons leven er nu uitziet en wat je graag zou willen voor de toekomst. Misschien wil je (te) veel tegelijk en mag je alles meer in fases gaan uitwerken. Of mag je je plannen veranderen als blijkt dat jouw behoeftes en toekomstbeeld aan het veranderen zijn. Zo kan het zijn dat je meer behoefte krijgt aan rust en wil je daarom liever in de natuur wonen. Of je wil je van baan veranderen om meer op je eigen pad te komen, of wil je (meer) gaan reizen. Wat het ook is, de engelen zullen je begeleiden om het jouw eigen pad te vinden en obstakels aan te kunnen. Dit is de juiste tijd om te gaan kijken naar wat er allemaal voor je kan liggen.

Met liefde, Nancy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.