Tweelingzielen

Ik heb een paar weken geleden tijdens een astrale reis een hele mooie boodschap van een van m’n gidsen mogen ontvangen. Deze boodschap ging over Tweelingzielen.
Daarbij zag ik een heel mooi beeld van twee gouden ballen gezamenlijk op één zwevend lelieblad. Ikzelf en mijn tweelingziel. Al langer is een gouden bal voor mij het symbool van de ziel. (Ik heb tijdens mijn Reiki inwijding mijn eigen gouden bal “terug” gekregen van m’n gids)

Ik wist al best wat van Tweelingzielen, maar ben me na deze boodschap meer gaan inlezen. En wat zijn er enorm veel dingen geschreven over Tweelingzielen!

Wat ik ontdekte was dat veel boeken en artikelen elkaar soms behoorlijk tegenspreken of zijn (naar mijn idee) onnodig ingewikkeld. Veel verschillende termen worden door elkaar gebruikt of worden door de ene schrijver anders geïnterpreteerd of uitgelegd dan de ander.

Veel geschreven informatie resoneerde daarom ook niet bij mij. Ik voelde dat sommige dingen niet helemaal klopte. En daardoor voelde ik ook eventjes niet precies hoe de boodschap van mijn gids bedoeld was en heb het daarom een tijdje laten rusten.

Tot ik vannacht een tweede boodschap van een van mijn gidsen kreeg. Weer was daar het lelieblad met de twee gouden ballen en weer met een mooie boodschap. Deze keer was de boodschap duidelijker. Wat deze boodschap precies was, hou ik graag nog even voor mezelf, maar jullie zullen de aankomende tijd vast en zeker hier af en toe een stukje over Tweelingzielen gaan lezen.

Met liefde, Nancy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.