Hunnebedden, energetische krachtvelden

Ik had nooit gedacht dat ik hierover een stukje zou schrijven. Ik voelde me bij (aardse) geschiedenis altijd aangetrokken tot het oude Egypte, Lemurie, de Maya’s en Atlantis… Met de geschiedenis in Nederland had ik nooit zoveel, omdat er geen interessante/spirituele plekken en gebeurtenissen leken te zijn.

Maar net als Stonehenge wordt er over hunebedden gezegd dat dit krachtplekken zijn. De informatie uit de tijd dat deze megalithische stenen werden geplaatst, is nog steeds beschikbaar, want het ligt opgeslagen in die stenen en in de ether.

Er wordt ook steeds vaker gezegd dat alle hunebedden samen een groot krachtveld vormen waardoor het mogelijk was om door tijd en ruimte te reizen en er ook contact kon zijn met bevolkingen uit andere werelddelen en werelden. Het werd/word dus gebruikt als een soort van vortex. De informatie werd gedeeld door de aarde in te zetten als krachtveld.

Om deze informatie, de energie en de kracht te voelen kun je contact maken met de hunebedden. Je kunt je afstemmen op de energie van stenen, of je kunt (met respect) de hunebedden aan raken, er op liggen of op gaan staan. Zo ervaar je de energie van deze krachtbronnen.

Op gevoel en intuïtie hebben we dit weekend 3 hunebedden bezocht. Pas achteraf kwamen we er achter dat 2 van de 3 als krachtigst worden beschouwd. Hoe mooi!

Ze waren alle drie bijzonder maar over één van die 3 zal ik wat meer schrijven.
Het derde hunebed die we bezochten was het hunebed van de Papeloze kerk (D49) bij Schoonoord. Deze kreeg zijn naam doordat hij in de zestiende eeuw door de Calvinisten voor preken, rituelen en meditaties werd gebruikt. Er wordt gezegd over dit hunebed dat deze door energie/geest/ziel van een Reus is gebouwd. De energie van de reus Ellert is voelbaar op het Ellertsveld en rond zijn hunebed.

Met liefde, Nancy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.