Engelenpoort 4-4-'24

Op donderdag 4 april wordt er een Engelenpoort geopend, die de laatste is van een reeks van 3 Engelenpoorten. De eerste viel op 2 februari en de tweede op 3 maart.

Zoals ik eerder al schreef houden deze 3 verband met elkaar en stimuleren ons om onze zielsmissie te vinden. Je kunt door deze 3 Engelenpoorten het gevoel hebben dat stilstand niet meer mogelijk is. Alles veranderd!

Engelenenergie en boodschappen van de Engelen gaan je helpen om het oude achter je te laten en je ondersteunen bij het nemen van nieuwe routes.

Hogere energiefrequenties die tijdens een Engelenpoort naar de aarde komen, verruimen ons bewustzijn en zorgen voor (spirituele) veranderingen. Elke Engelenpoort heeft een eigen uniek thema en deze keer is dat verandering en spiritueel ontwaken.

Deze Engelenpoort kan ervoor zorgen dat onverwachts iets op je pad komt of er bepaalde ontwikkelingen plaatsvinden, waardoor jij een nieuwe richting op gaat in je leven. En deze nieuwe richting brengt een positieve energie met zich mee. De Engelen begeleiden je op deze nieuwe weg en geven je signalen/tekens ter bevestiging van dat je op de goede weg zit.

Tijdens deze Engelenpoort kun je ook voelen dat jouw kruinchakra meer openstaat en dat je dus ontvankelijker bent voor ingevingen. Heel onverwachts kunnen er dan ook bijzondere ingevingen tot jou komen die ervoor zorgen dat je meer duidelijkheid krijgt over bepaalde dingen.

Een goed moment om je te gaan verdiepen in jouw eigen zielspad en jouw spirituele interesses.

Met liefde, Nancy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.