Leerkracht en docenten coaching

Je werkt in het onderwijs en hebt hart voor je leerlingen. Je wil ze alle aandacht geven om zich volledig te ontwikkelen op alle gebieden. En daar is net die ene leerling waarvan je weet, voelt, ziet dat deze meer of andere aandacht nodig heeft. Maar je wilt niet zóveel tijd aan die ene individuele leerling geven, dat de rest van je leerlingen enorm op aandacht moeten inleveren. Een lastige situatie, die elke leerkracht wel herkent. 

Heb jij een leerling (of leerlingen) in de groep die je extra/andere aandacht wilt geven, bijvoorbeeld die dromer, die druktemaker, die slimmerd, die gevoelige, die stille, die overenthousiaste, die verdrietige? Ik kan je ondersteunen bij het handelen en werken met die ene leerling. Wat is passend voor die leerling, hoe vang je zijn/haar aandacht, hoe laat je deze leerling (meer) tot z'n recht komen in jouw groep. 

Heeft de leerling een diagnose en/of handelingsplan? Dan kunnen we samen gaan kijken wat haalbaar en wenselijk is voor jouw groep, maar vooral voor jou als leerkracht en persoon. Heel praktisch bij jou op school of heel veilig bij mij in de praktijk.